דילוג לתוכן

ארכיון שידורים

מזמינים אתכם להצטרף לאולפן השידורים החיים של דוקאביב: שיחות עם יוצרות ויוצרים ישראליים, הופעות מוזיקה, תכנית "סלון דוקאביב" ועוד.

בכורות מקוונות של הסרטים הישראליים

החלטנו שהמעבר לעולם הווירטואלי לא ימנע מאיתנו את החגיגה המתקיימת כל שנה סביב הקרנות הבכורה הישראליות שאנחנו זוכים להציג. במובן מסוים, אנחנו אפילו מרחיבים אותה, כי הפעם כולם יכולים להשתתף, מכל מקום ברחבי הארץ.

החל מאירוע הפתיחה של הפסטיבל, שיתקיים ב-2.9, ועד ל-7.9, נערוך בכורות מקוונות לכל הסרטים הישראליים, שילוו בשידורים מאולפן דוקולייב בהשתתפות היוצרות והיוצרים. תוכלו למצוא בכל אחד מעמודי הסרטים הישראליים באתר את התאריך והשעה בהם הסרט נפתח לצפייה. זהו גם מועד הבכורה המקוונת של הסרט. אנחנו מזמינים אתכם להתחיל לצפות בסרט בשעה הנקובה, כדי שתוכלו בסיומו להצטרף לשידור החי, בו נערוך שיחה עם היוצרות, היוצרים ואורחיהם.

הופעות מוזיקה בשידור חי

במהלך ימי הפסטיבל נשדר לקהל בבית הופעות מוזיקה בעקבות הסרטים, שחושפים את סיפורם המיוחד של אמנים פורצי דרך מהתרבות הישראלית.

סלון דוקאביב

השיח שנוצר בין קבוצה של אנשים שעברו מסע רגשי משותף, אך ייחודי לכל אחד, הוא מרכיב שלא ניתן לוותר עליו באמנות. למזלנו, המאה ה-21 מאפשרת לנו להישאר מחוברים זה לזה גם ממרחק. בשיתוף "אוף סקרין" – כתב עת לקולנוע, אנחנו גאים להציג את התוכנית "סלון דוקאביב" – התשובה שלנו לצורך לשמר דיון ער איתכם, הצופים. אורחים מפתיעים, ריאיונות מיוחדים על אחורי הקלעים של היצירה הדוקומנטרית ודיונים סביב הסרטים שאתם בחרתם. הכל בשיתוף השאלות, ההערות והתחושות שלכם, שתעלו בדף הפייסבוק שלנו בזמן השידור ולפניו.